13 de juny del 2010

Alacant es mobilitza per Palestina

La contínua barbàrie sionista va tenir el passat dissabte 12 de juny la seua resposta digna i internacionalista a Alacant. Més de 300 persones, convocades pel Moviment de Resistència Global, van manifestar-se pels carrers de la ciutat en solidaritat amb la población palestina assetjada, ocupada i agredida per Israel. Després de l’assalt i segrest dels vaixells de la llibertat, i de l’assassinat de nou internacionalistes per part d’Israel, novament el moviment antiimperialista de la ciutat mantingué el seu treball mobilitzador i de denuncia, tal i com ha fet en els darrers 10 anys.

Els centenars de manifestants reclamaren la fi del setge i extermini contra la població de Gaza, el trencament de totes les relacions amb l’estat genocida d’Israel, i la construcció d’un estat palestí laïc i progressista amb capital a Jerusalem. Totes les organitzacions membres del MRG participaren amb blocs i pancartes pròpies a la manifestació, com ara la CGT, PCPE-CJC, Associació d’Amistat Amb Cuba Miguel Hernández, Endavant i Esquerra Unida-PCE-JCPV. Podeu veure una galeria d'imatges de la manifestació i de la festa aquí.

Posteriorment, un centenar de persones acudiren a la festa organitzada pel Moviment de Resistència Global; en un ambient de camaradería i fraternitat, el MRG celebrà els seus 10 anys de lluita anticapitalista i antiimperialista.